martes, 3 de abril de 2018

Marxa 24 hores Cap de Creus 2018


Hola a tots els malalts de muntanya. Aquest 31 de març a Llança tornàvem a trobant-se per gaudir d’una de les marxes mes boniques del nostre país, les 24 hores del Cap de Creus.
Com cada any un gran ambient a la sortida des de la platja de Llança. Corredors i corredores, caminadors i caminadores, familiars, acompanyants,... compartien els últims moments abans de la sortida, mentre el sol feia acta de presencia i ens il·luminava les nostres sensacions.

sortida de sol a Llançà


Malauradament jo aquest any no he pogut prendre la sortida per culpa d’una lesió que em vaig fer a la marxa del Setge del Castell de Cardona i que amb el temps s’ha anat complicant.
No passa res, espero que l’any vinent pugui formar part d’aquest grup privilegiats de corredors i corredores que passen una jornada a la Costa Brava, gaudint d’uns paisatges espectaculars i del escalf de la gent que els segueix molt gratificant.

S'ho miren però no puc córrer

L’any vinent el sol tornarà a sortir i podrem compartir unes hores junts. Aquest any nomes he tingut forces per venir a Llança i recollir el dorsal i la samarreta i el mes important, poder desitjar sort als companys per la cursa i per donar ànims i escalf per que la gaudeixin i la puguin acabar.

llançament del coet

i a córrer

que el sonriure de la sortida no s'apagui

ànims i sort

Quant els dos coets han donat el tret de sortida i el grup s’ha posant en marxa he de confessar que he sentit una mica d’enveja sana i m’ha caigut una llagrimeta.
Molta sort a tots i fins l’any que ve.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Diga'm què t'ha semblat, comenta el que vulguis però sempre amb educació, si us plau